Skip to content

Warenhuis Groningen: gratis deelname leden!

Posted in Nieuws, and Uitnodigingen

Lokaal winkelen is nu belangrijker dan ooit. Daarom wordt de succesvolle pilot Warenhuis Groningen versneld doorontwikkeld door de initiatiefnemers en de Gemeente Groningen. Dit platform biedt lokale, zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om het online gezamenlijk op te nemen tegen de grote jongens op internet. Want in 2020 voelen we met zijn allen hoe urgent en noodzakelijk dat is.

Wat gaat er de komende weken gebeuren? Het aantal ondernemers op Warenhuis Groningen wordt in een rap tempo uitgebreid. Haren en Ten Boer krijgen hun eigen pagina’s op dit platform. Lokale bezorgdiensten zijn al in beeld bij de initiatiefnemers en as we speak gaan de eerste promotiecampagnes van start.

Wat betekent dat voor de Harense ondernemers? In samenspraak met de gemeente is besloten dat leden van Ondernemend Haren in 2020 gratis mogen deelnemen aan dit platform. Ondernemers krijgen een eigen pagina en de mogelijkheid om (een deel) van hun producten online aan te bieden aan een groot publiek. Het platform biedt vooral een extra verkoopkanaal, ter ondersteuning van de gebruikelijke bedrijfsvoering. Een eigen webshop is niet nodig! De overige praktische details zoals fotografie worden momenteel uitgewerkt.

Ondernemend Haren is gevraagd de animo te peilen onder de leden. Heb je interesse in gratis deelname aan dit platform? Laat het ons dan vrijblijvend weten op info@ondernemendharen.nl. Ook voor deze kans geldt: als we het samen doen, komen we er sterker uit!

Meer info: https://www.zupr.io/groningen/

(Let op, graag aanmelden via Ondernemend Haren!)