Skip to content

Zet je initiatief of activiteit in de spotlight!

Posted in Nieuws

We kunnen er niet meer omheen als ondernemers: online zichtbaarheid is in deze bizarre tijden belangrijker dan ooit. Gelukkig zijn er steeds meer sites die alle individuele acties samenbrengen op één plek!

Om te beginnen kunnen leden van Ondernemend Haren hun actuele informatie delen op www.ervaarharen.nl. Aangepaste openingstijden, meer informatie over private shopping of afhaal- en bezorgmogelijkheden: alles mag gedeeld worden!

De site www.samenzijnwijharen.nl biedt bezoekers de mogelijkheid lokale ondernemers te steunen door de aanschaf van een waardebon. De site ging amper twee dagen geleden de lucht in, maar heeft al meer dan 10 deelnemers. Dit aantal zal snel gaan groeien.

Op regioniveau is Marketing Groningen druk bezig om ondernemers en instellingen in de vrijetijds-, retail-, horeca- en cultuursector een handje te helpen. Visitgroningen is tijdelijk omgetoverd in www.groningenvoorelkaar.nl, waar bijzondere initiatieven zoals Warenhuis Groningen en lokale initiatieven uitgelicht worden. Ondernemers worden uitgenodigd hun initiatieven te delen!

Ondernemers in de dienstverlenende sector laten zich ook niet onbetuigd. Zij ondersteunen hun collega-ondernemers op alle mogelijke manieren. Bijvoorbeeld met gratis adviezen en diensten. Ben je ook goed geholpen door zo’n hulpvaardige ondernemer? Het bestuur van Ondernemend Haren deelt dat graag op deze site en social media!