Skip to content

Bestuur Ondernemend Haren

Het bestuur van Ondernemend Haren bestaat – grotendeels – uit ondernemers en is nauw betrokken bij het wel en wee in het Harense. Zij snappen waar ondernemers mee te maken krijgen en vinden het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Soms zelfs letterlijk…

De werkzaamheden van de bestuursleden zijn heel divers. Van politiek overleg tot het organiseren van een bijeenkomst of evenement: het hoort er allemaal bij. Daarnaast zijn zij aanspreekpunt voor de ondernemers, werken ze samen met andere organisaties en informeren ze zowel de ondernemers als bezoekers van Haren over tal van onderwerpen.

Maar bovenal werken zij hard aan één gezamenlijk doel: een gunstig woon-, werk- en leefklimaat in Haren scheppen. Voor iedereen.

Het bestuur

  Henk Broekema

  Voorzitter

  Henk is inwoner van Haren, notaris in Groningen en heeft een groot netwerk. Daarnaast is hij een sociaal en betrouwbaar ondernemer. Kortom: de perfecte voorzitter voor Ondernemend Haren.

    Jelle de Jong

    Penningmeester

    De rol van penningmeester is aan accountant Jelle wel toevertrouwd. Hij houdt de vereniging financieel gezond en is een uitstekende gastheer tijdens het bestuursoverleg.

      Linda Goes

      Secretaris

      Linda is freelance tekstschrijver, iets wat goed van pas komt als secretaris van de vereniging. Voor Ondernemend Haren schrijft, mailt en notuleert ze graag en vaak.

        Daphne de Haan

        Bestuurslid

        Daphne is mede-eigenaar van Bistro Heerlijk en als bestuurslid onmisbaar vanwege haar enorme gevoel voor stijl. Zij maakt van ieder evenement een feestje en weet altijd weer te verrassen!

          Gert Bruns

          Bestuurslid

          Gert is horeca-ondernemer. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Werken en organiseren zit hem in het bloed en Haren gaat hem aan het hart. Vol bewonderenswaardige passie zet hij zich in voor een nóg mooier Haren.

            Dineke Katerberg

            Bestuurslid

            Als directeur van Zorgcentrum Westerholm is Dineke altijd op zoek naar verbinding en samenwerking. Met haar praktische instelling en sociale karakter past ze uitstekend binnen het bestuur en richt ze haar aandacht vooral op de groep dienstverleners.

             Contact