Skip to content

Creativiteit en solidariteit bij de leden

Posted in Nieuws

De Anderhalf Button die is ontworpen door ‘onze’ Hermen van Hermen Grasman Ontwerp, gaat inmiddels het hele land door. Hij is al gespot bij diverse politici en ondernemers in Haren! Hermen bracht de buttons persoonlijk langs bij de centrumondernemers.

Maar er zijn meer initiatieven. Eerder brachten we al de gezamenlijke bezorgdienst van Stichting Shared Spaces onder de aandacht en afgelopen week wisten een flink aantal ondernemers met samenwerking van We Shoot It in korte tijd een film online te brengen waarin de solidariteit van Haren voorop staat.

Op kleinere schaal, maar daardoor niet minder belangrijk, zijn de kleine tekens van solidariteit en de creatieve oplossingen die onze leden bedenken om gezamenlijk deze periode door te komen. Dat geldt voor het delen van advies over praktische zaken, maar ook het delen van elkaars oproepen om bijvoorbeeld waardebonnen aan te schaffen.

Online is er veel mogelijk, zo bleek al snel. Onder de noemer Music4All – Thuisbezorgd zijn optredens van deze speciale musicalgroep gefilmd die nu thuis te bekijken zijn. Zo zijn alle inspanningen van het afgelopen jaar niet voor niets geweest. Maar ook voor andere bedrijven geldt dat online tutorials, verkoopadviezen en workshops ineens tot het normale ondernemerschap behoren.

Het bestuur deelt deze creatieve en solidaire uitingen graag op social media. Dus tag ons, als je denkt dat jouw post, idee of advies de andere leden kan inspireren, adviseren of motiveren!