Skip to content

Kampvuurvragen in Glimmen

Posted in Businessclub Vrouwen

“Puur, ongedwongen en leerzaam.” Ook de derde bijeenkomst van Dé Club Haren – Ladies in Business was weer een gemoedelijke en goed verzorgde bijeenkomst voor de ondernemende vrouwen. Ditmaal niet bij Bistro Heerlijk, maar in de sfeervolle setting van het Voedselbos te Glimmen waar de aanwezigen werden getrakteerd op heerlijke drankjes en proeverijtjes van eigen oogst.

Het verhaal achter het ontstaan van het Voedselbos, in combinatie met de ondergaande zon en de inspirerende gesprekken bij de kampvuurtjes, maakten het een bijzondere avond. Een avond bovendien die niet alleen de individuele deelnemers aanzette tot het concretiseren van hun doelen, maar ook weer leidde tot een nieuw initiatief binnen de club: namelijk een leesclub gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling!

De volgende bijeenkomst van Dé Club Haren is op 28 november. Ben je als vrouwelijke ondernemer geïnteresseerd in De Club, maar nog geen lid van Ondernemend Haren, meld je dan aan voor een kennismaking bij de volgende bijeenkomst!

Aanmelden bijeenkomst