Skip to content

Vacature penningmeester

Posted in Bestuursbericht

Ondernemersvereniging Ondernemend Haren is op zoek naar een enthousiaste penningmeester met gevoel voor cijfers en een ondernemende instelling. Ervaring is niet vereist, wel een pré.

Als penningmeester van Ondernemend Haren zorg je voor een deugdelijke financiële administratie. Je legt daarover verantwoording af aan de leden van de vereniging. Samen met de voorzitter ben je contactpersoon als het gaat om financiële zaken, bijvoorbeeld in gesprekken met de gemeente en fondsen. Je houdt een scherpe blik op de inkomsten en uitgaven en denkt daarbij vooral in kansen en mogelijkheden om de vereniging levendig en financieel gezond te houden.

Als lid van het bestuur heb je een belangrijke rol. Je neemt daarin je verantwoordelijkheid en denkt mee over de te volgen koers. Met een praktische mentaliteit pas je uitstekend tussen de vele soorten ondernemers binnen de vereniging.

Heb je interesse of wil je nog meer weten? Neem gerust contact op via info@ondernemendharen.nl: dan maken we een (telefonische) afspraak!