Skip to content

Nieuwe businessclub voor vrouwen in Haren!

Posted in Businessclub Vrouwen

Ondernemende vrouwen uit de voormalige gemeente Haren kunnen zich vanaf nu aansluiten bij een nieuw opgerichte businessclub: Ondernemend|Haren|Vrouwen. Ruim vijftig vrouwen meldden zich op dinsdag 21 februari bij Bistro Heerlijk in Haren voor de eerste bijeenkomst en spraken zich positief uit over het initiatief. De businessclub is onderdeel van ondernemersvereniging Ondernemend Haren en bedoeld voor vrouwen die hun ‘business’ in Haren, Glimmen of Onnen hebben. Vrouwelijke leden van Ondernemend Haren zijn automatisch lid van de businessclub.

De businessclub voor vrouwen is een initiatief van Rebecca Fousert van Praktijk Mooizaam en Daphne de Haan van Bistro Heerlijk. Daphne de Haan is daarnaast bestuurslid van Ondernemend Haren en sinds 2022 centrummanager van Haren. Dat het spontaan ontstane idee voor de businessclub een schot in de roos lijkt te zijn, blijkt uit de hoge opkomst en de interactie in de WhatsApp groep. Uit een vooraf gehouden enquête kwam bovendien direct een gezamenlijk doel bovendrijven: “Elkaar leren kennen en versterken met een goede balans tussen gezelligheid en inhoud.”

De eerstvolgende bijeenkomst van de businessclub voor vrouwen is op dinsdag 23 mei in “clubhuis” Bistro Heerlijk. Ook in september en november staan er bijeenkomsten gepland. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de initiatiefnemers of via info@ondernemendharen.nl. Direct lid worden mag natuurlijk ook!