Skip to content

Ledenbijeenkomst TSH Café

Posted in Ledenbijeenkomst

Slechts enkele leden waagden zich aan de sportieve uitdaging die Tennis- en Squashvereniging Haren (TSH) voor Ondernemend Haren in petto had tijdens de ledenbijeenkomst in oktober. Zij namen deel aan een tennisclinic op de binnenbanen waarbij ze in ruim een uur tijd werden geïntroduceerd in de basistechnieken van het tennis. Er werd geoefend met opslag, overspelen, backhand en forehand en daarbij kregen de deelnemers nuttige tips waardoor de – grotendeels – onervaren spelers al snel de slag te pakken kregen.

De overige aanwezigen werden in de tussentijd rondgeleid over het sportpark. Dit park staat onder beheer van een stichting en heeft 12 buitenbanen, 4 kinderbanen, 6 overdekte banen én 4 squashbanen. Het gezellige TSH Café met terras is het clubhuis waar alles samenkomt, van leden tot trainers tot internationale spelers tijdens grote toernooien.

 

Na afloop werden de ondernemers beloond met een heerlijk stamppotbuffet uit eigen keuken. Martin Arends, directeur van Smashing en contactpersoon voor TSH Café in de ondernemersvereniging, vertelde daarbij nog meer over de activiteiten van de club en de overkoepelende organisatie Smashing die trainingen geeft aan meerdere verenigingen in het Noorden. Het was een gemoedelijke avond, met een sportieve maar vooral gezellige noot!

De eerstvolgende ledenbijeenkomst is op dinsdag 16 november: dan krijgen de leden een op ondernemers toegesneden presentatie van Joost Boersma over de FIOD in Nederland. Meer info en de mogelijkheid tot aanmelden vind je in de agenda.