Skip to content

Twee keer nieuwe toekomst voor leden van Ondernemend Haren

Posted in Nieuws, and Uncategorized

Terwijl Egon en Imma Russo van Russo Italia zich opmaken voor een nieuw leven in Cambodja, is Henriëtte Kooi van TOF Kinderkleding druk bezig met haar nieuwe winkelpand in de Brinken. Twee keer een nieuwe toekomst. Maar dan wel heel verschillend van elkaar!

Nieuw avontuur

Egon en Imma kondigden afgelopen zomer hun vertrek uit Haren aan. Zij starten binnenkort een nieuw avontuur in Cambodja waar ze friet-cafés gaan openen. Een precieze afscheidsdatum was nog niet bekend, maar zoals het nu lijkt sluiten de deuren komend weekend.

Het ondernemende stel had een uniek concept in hun winkel Russo Italia: zij verkochten zelf ontworpen maat- en confectiekleding dat in ateliers in Italië gemaakt werd. Voornamelijk herenkleding en -schoenen, maar ook tassen en schoenen voor dames. Daarnaast is Russo Italia al jarenlang de vaste kledingpartner voor de musici van het Noord Nederlands Orkest. Voor deze opdrachtgever zullen ze jaarlijks terugkomen om de nieuwe collectie aan te meten.

Verhuizing

Slechts een kleine 150 meter verderop wordt echter gebouwd aan een heel andere toekomst: Henriëtte Kooi – oftewel mevrouw TOF – nam een flinke stap in haar onderneming en ging van een huurpand aan de Rijksstraatweg naar een kooppand in de Brinken. Het voormalige pand van de Sportshop is nu niet alleen haar eigendom, maar ook nog eens een stuk groter dan de voormalige winkel. De verhuizing is inmiddels in volle gang en op vrijdag 29 oktober opent Henriette om 11.00 uur haar nieuwe winkel.

Ondernemend Haren wenst zowel Henriëtte als Egon en Imma heel veel succes en plezier met deze nieuwe stap in hun leven!