Skip to content

Kom meer te weten over duurzaam ondernemen!

Posted in Uncategorized, and Verslagen

Wil je overgaan op ledverlichting in je pand, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Luister dan even naar de podcast van de ledenbijeenkomst van gisteravond. Ook als je wilt weten hoe je personeel duurzaam kunt inzetten of meer wilt weten over duurzaam bouwen of de circulaire economie.

De sprekers van gisteravond gaven in korte presentaties meer informatie over duurzaam ondernemen. Wist jij bijvoorbeeld dat duurzame investeringen soms tot 45% fiscaal aftrekbaar zijn? Of dat het financieel zeer de moeite kan lonen om samen met andere ondernemers na te denken over duurzame investeringen? Sterker nog: dat de ontwikkelingen en innovaties zó snel gaan dat het voor één enkele ondernemer bijna niet meer op te brengen is om alles uit te zoeken, maar dat diverse instanties daarbij kunnen ondersteunen?

De bijeenkomst gaf in ieder geval genoeg stof tot nadenken en hoewel diverse facetten uit het containerbegrip ‘duurzaam’ belicht werden, was de gezamenlijke boodschap toch eensgezind: samen komen we verder dan alleen!

Luister hier naar de volledige podcast. (Volledige luistertijd 1 uur.)

Podcast ledenbijeenkomst duurzaamheid

De sprekers:

Michiel Verbeek – Duurzaam Haren                  

Marc van Dullemen– Van Dullemen projects     

Pieter Nijmeijer – Coach duurzame inzetbaarheid                 

Steven Volkers – Grunneger Power                

Peter Hemrica – L3 Projects                  

Onno van de Kuip — Regenesys