Skip to content

Zomers Haren

Posted in Ervaar Haren

June 3, 2023 | 10:00 am 5:00 pm
Centrum Haren

Zaterdag 3 juni – Zomers Haren

Gezelligheid, mooie kramen, leuke muziek en acties voor jong en oud. We zetten Haren in het zonnetje tijdens Zomers Haren! Laten we hier een heerlijke dag van maken voor bezoekers, inwoners en ondernemers. Wij zetten de kraampjes buiten: hangen jullie de slingers op? ☺

Wat is het plan? 
Alle centrumleden in Haren krijgen een gratis kraam voor de deur. Niet-leden betalen 50 euro ex. btw. (prijzen o.v.b.) Je mag naar eigen inzicht gebruik maken van je kraam. Je kan hem aankleden met je eigen producten, gebruiken voor een spel of een actie, of aanbieden aan een verkoper met een aanvullend assortiment. Bij lege panden en blinde muren worden geselecteerde verkopers van buitenaf geplaatst of leden die geen bedrijfspand in het centrum hebben.

Geen kraam, toch meedoen? 
Hoe meer kramen, hoe leuker. Maar wil je liever geen kraam en iets anders bij je pand organiseren, dan is dat natuurlijk ook super. Muziek, een goochelaar of gratis gezichtsmassage: wij vinden het leuk! Laat je even weten wat je gaat doen?
Heb je geen tijd of belangstelling om zelf iets te doen, maar vind je het wel oké als een andere ondernemer bij jou staat? Ook dat horen we graag! Wij denken dan mee over een leuke match.

Kortom: laat ons weten of je meedoet en hoe je invulling wilt geven aan deze dag. Dan zorgen wij voor muziek, aankleding en publiciteit!

Datum: zaterdag 11 juni 2022
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Centrum Haren
Meer informatie voor bezoekers is te vinden op ervaarharen.nl.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Zomermarkt? Als verkoper of bijvoorbeeld met een optreden? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Direct aanmelden? Dat mag natuurlijk ook:

Aanmelden evenement