Skip to content

Check-in voor persoonlijk leiderschap

Posted in Businessclub Vrouwen

Dé Club Haren bestaat 1 jaar en dat werd natuurlijk gevierd! De Ladies in Business proostten dan ook op dat wat vorig jaar begon met die enkele vraag: heeft Haren eigenlijk een businessclub voor vrouwen? Die was er niet, maar uit de ongelooflijk positieve respons op de eerste avond samen bleek wel dat de club voorziet in een behoefte en dat de formule van verbinden, inspireren en van elkaar leren ook na een jaar nog steeds enorm goed werkt.

Masterclass persoonlijk leiderschap

Zo ook weer deze dinsdagavond tijdens een masterclass van Marieke Jutte over persoonlijk leiderschap. Marieke vertelde ons over de betekenis van persoonlijk leiderschap en hoe het je kan helpen tijdens je persoonlijke en professionele groei. Tijdens verschillende ‘check-ins’ maakten we kort contact met onze gedachten, gevoelens en ons lichaam om te ervaren wat Marieke bedoelde met haar woorden en om de eerste stappen te zetten op het gebied van zelfreflectie, authenticiteit en eigenaarschap. Met als uiteindelijk doel de vraag te kunnen beantwoorden: waar wil ik naartoe? Als dank voor haar bijdrage ontving Marieke op haar beurt een doos vol complimentjes van de aanwezigen.

Snoetenwaaier

Wie jarig is trakteert en daarom waren er niet alleen taartjes en (alcoholvrije) bubbels, maar ook een cadeautje in de vorm van een snoetenwaaier, oftewel een charmantere variant van een smoelenboek. Dankzij de snoetenwaaier kunnen de leden elkaar nog beter leren kennen én vinden op persoonlijk en professioneel vlak. Het geeft het vertrouwen dat Dé Club Haren nog maar net op stoom begint te raken en we de komende jaren nog veel mogen verwachten!

Kijk ook eens op Instagram voor meer nieuws over Dé Club Haren!