Skip to content

Vacature bestuurslid

Posted in Bestuursbericht

Ondernemend Haren is per 1 januari 2021 op zoek naar een nieuw bestuurslid. Leden van de vereniging die zich graag actief willen inzetten voor het ondernemersklimaat in Haren zijn van harte welkom om te reageren.

Als bestuurslid van Ondernemend Haren zijn de werkzaamheden heel divers. Van politiek overleg tot het organiseren van een bijeenkomst of evenement: het hoort er allemaal bij. Het bestuur is het aanspreekpunt voor ondernemers, andere organisaties  en lokale- en regionale overheden. Daarnaast informeert het bestuur de ondernemers én bezoekers van Haren over tal van onderwerpen. Maar bovenal werken ze hard aan één gezamenlijk doel: een gunstig woon-, werk- en leefklimaat in Haren scheppen!

De bestuursleden van Ondernemend Haren komen gemiddeld één keer per maand samen voor overleg. Daarnaast zijn er diverse activiteiten met de leden waar je aanwezigheid bij op prijs wordt gesteld.

Wil je actief meewerken en meedenken met het huidige bestuur of weet je iemand binnen de vereniging die daar geschikt voor is? We horen het graag!

Reacties mogen gestuurd worden naar het secretariaat: info@ondernemendharen.nl.

Zie ook de bestuurspagina.