Skip to content

Rebecca Fousert

Rebecca Fousert combineert haar praktijk voor gescheiden ouders met de werkzaamheden als secretaris. Deze rol is haar op het lijf geschreven. Ze heeft een juridische achtergrond, mag zich graag “bemoeien” met zaken en houdt van structureren en organiseren!

   Dineke Katerberg

   Als directeur van Zorgcentrum Westerholm is Dineke altijd op zoek naar verbinding en samenwerking. Met haar praktische instelling en sociale karakter past ze uitstekend binnen het bestuur en richt ze haar aandacht vooral op de groep dienstverleners. Sinds 2023 is Dineke bestuurlijk penningmeester van de vereniging.

     Henk Broekema

     Henk is inwoner van Haren, notaris in Groningen en heeft een groot netwerk. Daarnaast is hij een sociaal en betrouwbaar ondernemer. Kortom: de perfecte voorzitter voor Ondernemend Haren.

       Daphne de Haan

       Daphne is mede-eigenaar van Bistro Heerlijk en als bestuurslid onmisbaar vanwege haar enorme gevoel voor stijl. Zij maakt van ieder evenement een feestje en weet altijd weer te verrassen! Sinds 2022 is Daphne centrummanager van Haren en daarmee een belangrijke schakel tussen overheid, ondernemers en andere organisaties.