Skip to content

P+R Haren drie weekenden niet goed bereikbaar

Posted in Advies

P+R Haren is tijdens de weekenden van 9 tot 12 juli, van 30 juli tot 2 augustus en van 6 tot 9 augustus niet of minder goed bereikbaar. In de eerste twee genoemde weekenden is de afrit vanaf Assen naar de P+R dicht, in het laatste weekend is de oprit vanaf de P+R naar Assen dicht. Buslijnen 5 en 312 rijden daarom een aangepaste route.

Bus stopt niet bij P+R Haren

In de weekenden van 9 tot 12 juli en van 30 juli tot 2 augustus is de afrit (38) vanaf de A28 naar P+R Haren dicht. In die weekenden stoppen de buslijnen 5 en 312 vanuit Annen/Gieten niet bij P+R Haren, maar rijden ze door over de A28 richting Groningen.

In het weekend van 6 tot 9 augustus is de oprit (38) vanaf P+R Haren naar de A28 richting Assen dicht. Buslijnen 5 en 312 vanuit Groningen stoppen dan niet bij P+R Haren, maar rijden door over de A28 richting Annen/Gieten.

Pendeldienst

Tijdens de drie weekenden rijdt er tussen Groningen en P+R Haren een pendeldienst. Deze bus vanuit Groningen (lijn 5) keert dus bij P+R Haren. De vertrektijden vind je op de website van Qbuzz.

Alternatieve P+R

Het advies voor reizigers die in deze drie weekenden via een P+R willen reizen, is om een andere P+R-locatie te kiezen. Goede alternatieven zijn P+R Hoogkerk en P+R Meerstad, maar rondom de Groningen liggen meerdere P+R-terreinen.