Skip to content

Pim, we gaan je missen!

Posted in Ledenbijeenkomst, Uncategorized, and Verslagen

Pim, we gaan je missen! Dat werd door meerdere mensen gisteravond herhaald tijdens de jaarlijkse BBQ van Ondernemend Haren. De informele ledenbijeenkomst stond dit jaar in het teken van het naderend vertrek van deze bij iedereen bekende ondernemer.

Pim Albronda komt zelf niet uit Haren maar hij was bijna vijftien jaar betrokken bij het wel en wee in het Harense. Onder andere door zijn jarenlange inzet voor de ondernemersvereniging en de sinterklaasintocht, maar ook doordat hij in de Bruna dankzij de postkantoorfunctie vrijwel heel Haren voorbij zag komen. Gekscherend vertelde hij daarover op ervaarharen.nl: “We hebben een beetje de functie van plaatselijke VVV gekregen omdat wij altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten in het dorp.” Het toont de betrokkenheid van de Pim en zijn team.

Pim heeft naast zijn werk in de Bruna al geruime tijd een groothandel in ramsj boeken en partijhandel. Hij heeft besloten om zijn aandacht volledig op dit bedrijf te richten. Zijn broer Paul, die samen met Pim de winkel in Haren leidt, gaat verder met zijn andere Bruna filiaal in Assen. Het filiaal in Haren wordt 13 juli overgenomen door het hoofdkantoor van Bruna.

Rest ons nu alleen nog een keer te herhalen wat gisteravond veelvuldig gezegd is: Pim, succes met je verdere ondernemerschap en we hopen je nog vaak tegen te komen in Haren!