Skip to content

Online event Ondernemend Haren

Posted in Ledenbijeenkomst, and Uitnodigingen

Ondernemend Haren gaat online en dat doen we op donderdag 18 juni! Op die datum bieden we in een uurtje tijd een online, interactief en semi-live programma via Zoom. Denk aan livegesprekken met interessante sprekers. Denk aan bekende gezichten in herkenbare vlogs. Denk aan muziek en vermaak. Maar denk ook aan een kans om live, via de chat, van gedachten te wisselen met de andere leden en de sprekers.

We willen graag weten hoe het met jullie gaat. Hoe was de tijd die achter ons ligt, maar vooral: hoe gaan we nu verder? Welke kansen liggen er voor ondernemers en hoe kunnen we de obstakels die er nog zijn overwinnen? Het komt allemaal aan bod in kortdurende elementen van dit online event.

Ondernemend Haren Online Live wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Arnold Bergsma en Annatascha Udinga van Netwerk Noord. De komende tijd benaderen zij diverse leden en sprekers voor de vlogs en de livegesprekken. Wil je graag iets delen met de andere leden? Laat het ons vooraf weten op info@ondernemendharen.nl.

Hoe en hoe laat?

Het online event vindt plaats op donderdag 18 juni tussen 19.30 en 20.30 uur. Heb je dan al iets staan in de agenda? Geen probleem: het programma wordt opgenomen en is later op navraag te bekijken voor leden.

Aanmelden is niet nodig. Alle leden krijgen per mail een uitnodiging via Zoom.

We vragen jullie wel de volgende ‘huisregels’ te volgen:

  • Bij binnenkomst is je beeld aan, maar het geluid uit.
  • Vragen en opmerkingen worden in eerste instantie gedeeld via de chatfunctie. Netwerk Noord bepaalt daarna hoe zij deze bijdrage delen in het programma.

We hebben er zin in en hopen jullie (weer) te zien op donderdag 18 juni. Tot dan!