Skip to content

Eenheid in straatborden Haren

Posted in Nieuws

Sinds de harmonisatie geldt in Haren het reclamebeleid van de gemeente Groningen. Inhakend op dit beleid heeft Ondernemend Haren, samen met het Dorpsfonds, ervoor gezorgd dat elke winkel in het centrum hetzelfde bord krijgt als vervanging voor de eerdere reclame-uitingen van ieder bedrijf.

De borden hebben allemaal dezelfde vorm en maat waardoor er eenheid en rust in het centrum komt, passend bij de uitstraling van Haren. Opvallen en onderscheiden kan nog steeds dankzij de A1 poster die in het bord past.

De straatborden werden enthousiast ontvangen door de Harense ondernemers. Sterker nog: Ondernemend Haren heeft al een vervolgorder geplaatst voor nóg eens 40 borden om aan de grote vraag te voldoen. Het is de bedoeling dat ook de ondernemers op het Anjerplein de borden tot hun beschikking krijgen. Wanneer deze tweede bestelling wordt geleverd, is nog niet bekend.

Het was nog best een klusje om alle borden uitgedeeld te krijgen, gelukkig had bestuurslid Daphne de Haan hulptroepen ingeschakeld. Vijf stoere jongens en meiden hielpen bij de distributie. Namens de ondernemers en bestuursleden: bedankt voor de hulp!