Skip to content

De BBQ weer ouderwets gezellig!

Posted in Verslagen

De gezelligste ledenbijeenkomst van het jaar is en blijft toch wel de BBQ! Ook dit jaar waren er weer veel verschillende ondernemers, die allemaal genoten van de gastvrijheid en het goed verzorgde buffet. Inmiddels is het bijna een traditie dat de BBQ gehouden wordt bij Café de Pub en met reden: ook dit jaar was het weer ouderwets gezellig en goed georganiseerd bij Gert. Het BBQ-buffet werd dit jaar verzorgd door ‘onze’ keurslager Martin Dijk en als het aan de organisatie ligt, maken we daar ook gewoon een traditie van. Het was namelijk heerlijk!

Er is nog wel een klein smetje op deze avond te vermelden: door een fout zijn de centrumondernemers pas een paar dagen van te voren uitgenodigd. Veel te laat natuurlijk, dus bij deze nogmaals excuus. Gelukkig hield het veel centrumondernemers niet tegen om tóch langs te komen, dus durven we voorzichtig te stellen: eind goed, al goed.

Het bestuur wenst iedereen een fijne, productieve en/ of ontspannende zomer en we zien jullie graag weer terug in september!

De eerstvolgende ledenbijeenkomst is de netwerkavond op woensdag 11 september.