Skip to content

Zakelijk speeddaten bij Open Coffee Haren

Posted in Open Coffee Haren, and Uitnodigingen

YES, het is zakelijk speeddate tijd!

Op 19 maart ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen en/of ideeën uit.

En het leuke aan deze vorm van daten is: het is een open relatie, je mag ook met anderen zakelijk daten. 😉

P.S. vind jij netwerken eng, maar wil je het wel proberen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te proberen. Het is erg laagdrempelig en je kunt geen fouten maken. Oftewel een mooie gelegenheid om je meer te ervaren in het netwerken.

Speeddate tips

Voor degenen die willen, enkele tips:

  • Blijf jezelf.
  • Bedenk van te voren wat jevan een andere ondernemer zou willen weten.
  • Vervolgens bedenk jij antwoorden op diezelfde vragen. Want grote kans dat dat wat jij van een ander wilt weten, dat zij dat ook van jou willen weten.
  • Probeer niet alles te vertellen (dat kan niet qua tijd, maar onthoudt men ook niet). Vertel de kern van wat je doet, wie je bent.
  • Nogmaals blijf jezelf – zaken doen is namelijk meer dan goede producten/ diensten en prijs, het is ook een kwestie van elkaar gunnen, een klik hebben.
  • Wees oprecht geïnteresseerd in de ander.

Heb jij er ook zin in? Dan zien we je donderdagochtend 19 maart graag bij Open Coffee Haren, De Blankehoeve in Noordlaren. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Behalve deze interactieve sessie er uiteraard ook de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een kopje koffie/ thee.

PS. Nog niet bekend met Open Coffee Haren? Je kunt zonder aanmelden langskomen. Entree 5 euro. De bijeenkomst is bedoeld voor (bijna) ondernemers en ondernemende mensen. Voel je geroepen om ook langs te komen. 

Meer info over Open Coffee Haren: opencoffeeharen.nl