Skip to content
Germen Olivier

Germen Olivier

Germen is een bevlogen winkelier, die met zijn enthousiasme en ondernemersdrift in korte tijd naam heeft gemaakt in Haren. Als bestuurslid zet hij in op nog meer verbinding tussen de ondernemers in het centrum.

   Rene Ubels

   René Ubels

   Private banker René was in het verleden penningmeester van de vereniging, maar laat nu liever de handjes wapperen bij de evenementen. Zijn enthousiasme en oog voor detail worden daarbij erg gewaardeerd.

     gert bruns

     Gert Bruns

     Gert is horeca-ondernemer. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Werken en organiseren zit hem in het bloed en Haren gaat hem aan het hart. Vol bewonderenswaardige passie zet hij zich in voor een nóg mooier Haren.

       Henk Broekema

       Henk Broekema

       Henk is inwoner van Haren, notaris in Groningen en heeft een groot netwerk. Daarnaast is hij een sociaal en betrouwbaar ondernemer. Kortom: de perfecte voorzitter voor Ondernemend Haren.

         Jelle de Jong

         Jelle de Jong

         De rol van penningmeester is aan accountant Jelle wel toevertrouwd. Hij houdt de vereniging financieel gezond en is een uitstekende gastheer tijdens het bestuursoverleg.

           Daphne de Haan

           Daphne is mede-eigenaar van Bistro Heerlijk en als bestuurslid onmisbaar vanwege haar enorme gevoel voor stijl. Zij maakt van ieder evenement een feestje en weet altijd weer te verrassen!

             Linda Goes

             Linda Goes

             Linda is freelance tekstschrijver, iets wat goed van pas komt als secretaris van de vereniging. Voor Ondernemend Haren schrijft, mailt en notuleert ze graag en vaak.