Skip to content
dineke katerberg ondernemend haren

Dineke Katerberg

Als directeur van Zorgcentrum Westerholm is Dineke altijd op zoek naar verbinding en samenwerking. Met haar praktische instelling en sociale karakter past ze uitstekend binnen het bestuur en richt ze haar aandacht vooral op de groep dienstverleners.

   gert bruns

   Gert Bruns

   Gert is horeca-ondernemer. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Werken en organiseren zit hem in het bloed en Haren gaat hem aan het hart. Vol bewonderenswaardige passie zet hij zich in voor een nóg mooier Haren.

     Henk Broekema

     Henk Broekema

     Henk is inwoner van Haren, notaris in Groningen en heeft een groot netwerk. Daarnaast is hij een sociaal en betrouwbaar ondernemer. Kortom: de perfecte voorzitter voor Ondernemend Haren.

       Daphne de Haan

       Daphne is mede-eigenaar van Bistro Heerlijk en als bestuurslid onmisbaar vanwege haar enorme gevoel voor stijl. Zij maakt van ieder evenement een feestje en weet altijd weer te verrassen!

         Linda Goes

         Linda Goes

         Linda is freelance tekstschrijver, iets wat goed van pas komt als secretaris van de vereniging. Voor Ondernemend Haren schrijft, mailt en notuleert ze graag en vaak.