Skip to content

Nieuw adres voor Rommelmarkt Haren!

Posted in Nieuws

Sinds gistermiddag heeft kringloopwinkel Rommelmarkt Haren een nieuw verkooppunt erbij aan de Rijksstraatweg. De goede-doelen-kringloop betrok tijdens de coronaperiode een tweede en vooral ruimer pand aan de Brinkhorst, maar moest daar helaas na twee succesvolle jaren weer uit. Ze vonden een nieuw onderkomen in het voormalige pand van mijnWinkel Haren. De eigenaren van mijnWinkel Haren – Frouke Steunenbrink en Roelof Bathoorn – hadden kort tevoren aangeven op zoek te zijn naar nieuwe huurders voor het pand, aangezien ze zelf met pensioen gingen.

Sipke Havinga, voorzitter van Rommelmarkt Haren, vertelde tijdens de opening van de nieuwe locatie dat het juist in coronatijd extra belangrijk voelde om toch open te blijven en geld op te halen voor de goede doelen die de kringloop steunt. Want in veel arme landen was de situatie nog veel slechter dan in Nederland. Hij bedankte daarnaast de vele vrijwilligers die hard hebben gewerkt om de verhuizing mogelijk te maken. Ook Ondernemend Haren werd bedankt voor het in contact brengen van beide partijen.

Tot slot verrichtten Roelof en Frouke de openingsceremonie door het nieuwe bord aan de gevel te onthullen. Daarna was er nog tijd voor een hapje en een drankje en mochten de genodigden de winkel bewonderen.

Rommelmarkt Haren is aan de Rijksstraatweg open van woensdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. De winkel aan de Hortuslaan is open op vrijdag en zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur. Inbrengen kan tijdens openingsuren aan de Hortuslaan.