Skip to content

Daphne de Haan nieuwe centrummanager Haren!

Posted in Nieuws

Daphne de Haan, mede-eigenaresse van Bistro Heerlijk en bestuurslid van Ondernemend Haren, vervult per 1 januari van dit jaar de functie van centrummanager van Haren. Als centrummanager is zij het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande ondernemers in het dorp. Daarnaast is zij contactpersoon voor de gemeente als het gaat om het winkelgebied. Als centrummanager zal zij intensief contact onderhouden met het Wijkteam Haren en Economische Zaken (EZ).

De rol van centrummanager is de Haan op het lijf geschreven. Als bestuurslid van Ondernemend Haren is ze nauw betrokken bij vele activiteiten in het dorp zoals de Fashion Dag, Sinterklaasintocht en de Zomermarkt. Daarnaast speelt ze een actieve rol bij de sfeervolle aankleding van het winkelgebied, denk maar aan de feestverlichting in december en de vrolijke lampionnetjes in het voorjaar. Tot slot is ze al jaren betrokken bij het actieplan centrumvisie dat in samenwerking met de gemeente en voorheen het voormalige dorpsfonds in fases wordt uitgevoerd. Afgelopen jaar trad de Haan toe als secretaris van Bedrijvenvereniging Haren die de belangen van Harense organisaties en bedrijven behartigt bij het Ondernemersfonds Groningen (OG).

Voor Daphne de Haan is de rol van centrummanager een logische volgende stap: “Al mijn activiteiten van de afgelopen 6 jaar komen nu ‘officieel’ samen in deze functie. Voor veel mensen ben ik al het aanspreekpunt in het centrum en krijg ik veel ideeën en wensen door. Ik merk dat ik er onwijs veel energie van krijg om te zorgen dat ons mooie centrum haar kracht terugpakt. We hebben goud in handen en dat blijf ik poetsen om die glans te behouden!”