Skip to content

Bedrijvenverenigingen hosten topspreker Jos Burgers tijdens Promotiedagen LIVE

Posted in Uitnodigingen

Ondanks de roerige en veranderende tijden waar we op dit moment met elkaar in leven is het belangrijk om in contact te blijven, te blijven inspireren en waar mogelijk elkaar te helpen om deze situatie samen door te komen.

Alle fysieke bijeenkomsten en evenementen zijn op dit moment geannuleerd of verplaatst, en de onlangs verscherpte maatregelen zorgen ervoor dat dit de komende periode nog zo zal blijven. Om het bedrijfsleven in Groningen een hart onder de riem te steken, hosten bedrijvenvereniging West, bedrijvenvereniging ZO, Ondernemend Haren en Ondernemend Assen topspreker Jos Burgers tijdens het online ondernemersevent Promotiedagen LIVE.

Jos Burgers zal op een humoristische wijze en met veel praktijkvoorbeelden een presentatie geven over zijn nieuwe boek ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ over ondernemen bij economische tegenwind. Een must see voor alle ondernemers in deze tijd!

Promotiedagen LIVE vindt plaats op dinsdag 10 november van 12.00 tot 16.30 uur. De webinar van Jos Burgers start om 15.00 uur. Meld je aan voor Promotiedagen Live, maak gebruik van de netwerkmogelijkheden en volg geheel gratis de online webinar van Jos Burgers: https://www.promotiedagen.nl/bezoekers-registratie/