Eindejaarsborrel

Geplaatst op: 11 december 2018 door Linda Goes
Kaart wordt geladen...


Datum / Tijd
11 december 2018
19:00 - 20:30

Locatie
Clockhuys Haren

Categorie(en)


December komt eraan. Dé tijd voor gezelligheid, samenzijn en genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. We werpen nog een laatste blik over de schouder om terug te kijken op het afgelopen jaar en kijken met positief optimisme vooruit naar komend jaar. Bij deze ben je uitgenodigd om dit samen met ons te doen tijdens de eindejaarsborrel van Ondernemend Haren!

We sluiten het jaar informeel af met een gezellige bijeenkomst in de ‘oude’ hal van het Clockhuys. Uiteraard met een hapje en een drankje. De muzikale sfeer wordt gebracht door Nelleke Honning, die met haar “fresh, jazzy sounds” gegarandeerd de juiste toon zet voor de avond.

Samen kijken we kort terug op de bijeenkomsten van het afgelopen jaar en staan we even stil bij de plannen voor 2019. Daar is dan het laatste woord nog niet over gezegd, we horen graag jullie mening! We zorgen voor vragenlijsten die tussendoor ingevuld kunnen worden en een ideeënbox om ze te verzamelen. Kom dus ook, want jullie ideeën zijn zeer waardevol voor ons!

Wanneer en waar?

Wanneer: dinsdag 11 december

Hoe laat: ontvangst vanaf 19.00 uur, begin 19.30

Waar: de ‘oude’ hal van het Clockhuys, Brinkhorst 3

 

Aanmelden

Sluit het jaar gezellig af met Ondernemend Haren! Aanmelden kan op info@ondernemendharen.nl of @Ondernemend Haren. (Evenement Eindejaarsbijeenkomst)

Let op: de eerste twee consumpties zijn van het huis. Er kan alleen contant afgerekend worden.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.