Skip to content

Themabijeenkomst: Gezond ondernemen

Posted in Themabijeenkomst, and Uitnodigingen

October 15, 2019 | 6:00 pm 8:30 pm
Kluswijs Haren, Haren

Iedere ondernemer wil een gezond bedrijf. Financieel gezond, met fitte medewerkers die werken in een gezonde werkomgeving en natuurlijk met jou als energieke ondernemer aan het roer. Toch?
 
Maar is jouw bedrijf wel gezond? Let je als ondernemer op je persoonlijke gezondheid en mentale welzijn? Heb je oog voor de fysieke gesteldheid van je personeel? Of wordt je regelmatig verrast door ongewenst ziekteverzuim? En hoe gaat dat bij zzp’ers? Als er niemand in de buurt is, neem je dan wel genoeg pauzes en beweging?
 
Frits de Jong, studio-eigenaar van Fit20 en counselor & mediator bij Intraspekt, geeft ons tijdens deze themabijeenkomst inzicht in een aantal aspecten van gezond ondernemen. Waar moet je als zzp’er op letten? Wat kan je als werkgever doen voor een gezond bedrijf? En hoe zit dat eigenlijk met de verplichtingen die werknemers hebben met betrekking tot hun gezondheid?
 
Na de presentatie is er uiteraard tijd om verder in te gaan op deze vragen. Als voorzitter van Broodfonds Convive kan Frits bovendien zzp’ers meer vertellen over deze arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor het geval het toch een keer misgaat met je gezondheid.

In verband met trainingen bij Fit20 zijn we welkom bij de buren: KlusWijs Haren, Felland Noord 9. 

Wanneer en hoe laat?
Wanneer: dinsdag 15 oktober 2019
Inloop met soep en broodje: 18.00 – 18.15
Start presentatie: 18.45 – 19.00 uur

Vanwege de catering horen we graag of je komt. 

Aanmelden ALV