Skip to content

Kijkje in de keuken: Her Health Clinic

Posted in Ledenbijeenkomst, and Uitnodigingen

November 28, 2022 | 7:30 pm 9:30 pm
Her Health Clinic - Gebouw de IJsvogel, Haren

Ledenbijeenkomst

Haren is sinds kort een zelfstandige kliniek voor gespecialiseerde vrouwzorg rijker: Her Health Clinic. Her Health Clinic biedt hoogkwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht in een prettige omgeving. Tijdens onze eerstvolgende ledenbijeenkomst nemen we een kijkje in de keuken van deze – voor Groningen – nieuwe vorm van zorg. We krijgen te horen hoe het idee voor Health Clinic is ontstaan, wat de voordelen zijn van deze manier van zorg aanbieden en hoe dat in de praktijk vorm krijgt. Uiteraard staat er een rondleiding op het programma.

Maar er is ook aandacht voor de ondernemersvraagstukken waar het team achter de kliniek mee te maken heeft. Want hoe hou je een organisatie financieel gezond als je ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid voelt? Hoe integreer je preventie en voorlichting in een doorgaans gefragmenteerde aanpak van zorg? Kortom, hoe zorg je voor een complete en multidisciplinaire aanpak van zorgvragen op een manier die voor iedereen betaalbaar is? Deze en andere vragen en ideeën komen aan bod tijdens deze blik achter de schermen. 

Ben jij ook geïnteresseerd in de visie en missie van Sacha van Wersch-Evenhuis en Karin van der Tuuk van Her Health Clinic? Meld je dan nu aan voor deze ledenbijeenkomst!

Aanmelden bijeenkomst