Zwembad herinneringen ophalen

Geplaatst op: 21 mei 2015 door redactie Geen reacties

Ondernemend-Haren-netwerkbijeenkomst-zwembadverhalen-002Dinsdagavond 19 mei haalden ondernemers zwembad herinneringen op uit hun jeugd. Op een bijzondere locatie kwamen de ondernemers bijeen om te netwerken, maar ook om verhalen te delen. Verhalen over zwemmen in het Paterswoldse meer, Natuurbad Appelbergen of het buitenbad van Zwembad Scharlakenhof.

Scharlakenhof is anno mei 2015 een bijzondere locatie vanwege de volledig gerenoveerde sportzaal en zwembad. Het laatste is met 20.000 manuren en een budget van € 1.2 mln opgeknapt door vrijwilligers onder regie van Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof. Daartegen staat de transformatie van het  buitenbad van zwembad naar een natuurgebied.

Historicus en filmmaker Anne van Slageren presenteerde de aanwezige leden van Ondernemend Haren met een voorproefje. Een voorstelling “Het Festijn van de Schijn” gemaakt door leerlingen van het Zernike College.  

Na het smakelijke buffet van Ristorante Mediterraneo schetste ervaringsdeskundige Henk Boomker de voordelen van bedrijfsarrangementen rondom de komende voorstellingen van “Zwembadverhalen” in de zomer van 2016. Een leuk project om gemeenschappelijke herinneringen te delen via een theater voorstelling waarin je kunt ondersteunen, acteren of bekijken.

Klik hier en vraag naar mogelijkheden voor deelname aan het project Zwembadverhalen.

Deze avond is mogelijk gemaakt door:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , , ,

Comments are closed.