Waar is thuis bij Zorgcentrum Westerholm

Geplaatst op: 24 maart 2016 door redactie Geen reacties

Dat is een vraag die Zorgcentrum de Westerholm onder de aandacht bracht tijdens de netwerkbijeenkomst op dinsdag 22 maart. Wonen, Welzijn en Zorg. Dat kan bij Westerholm of bij u thuis, zoals de heer Wijnand Rigter van Zorgcentrum Westerholm presenteerde. Voor de presentatie werden de ruim 40 ondernemer met een thuisgevoel ontvangen. Met een wijntje in de hand was er ruim te tijd om te netwerken, dat werd opgeluisterd door het muzikaal duo Wine and Roses.

Zorgcentrum Westerholm is een onderdeel van de Rikkers-Lubbers Stichting. Het kinderloos echtpaar Rikkers-Lubbers schonk hun hele vermogen aan de gemeenschap, waarmee Huize Rikkers-Lubbers werd geopend in 1933. Op de aangekochte gronden is in 1970 Westerholm geopend met appartementen in de vrije sector en nu in 2016 staan uitbreidingen aan de Westerse Drift en de Beatrixlaan in de uitvoering. Nieuwe appartementen in een bouwstijl die past bij de Harense villa’s.

Primeur: Marco in ’t Veld toonde trots de eerste druk van Ons Haren

Door de uitbreiding speelt Westerholm in op de veranderingen in de zorg. Andere regelgeving en andere vormen van samenwerking. Waarbij het uitgangpunt is om zo lang mogelijk thuis te wonen, zoals met ondersteuning van beeldzorg. En uiteindelijk bepaalt de bewoner de kwaliteit van de verleende zorg.

Na het Indonesisch buffet werd het nieuwe initiatief De Harense en Tynaarlose Uitdaging gepresenteerd en bracht wethouder Verbeek de komende Duurzaamheidsavond van 31 maart onder de aandacht.

Ondernemend Haren dankt Zorgcentrum Westerholm voor haar gastheerschap en duo Wine and Roses voor de muzikale ondersteuning.

Foto’s Jurgen Moorlach

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , ,

Comments are closed.