Voorstelling Zernike leerlingen in het zwembad Scharlakenhof

Geplaatst op: 4 mei 2015 door redactie Geen reacties

OH-ZwembadverhalenEen bijzondere bijeenkomst op een bijzondere plek. Want het zwembad in Haren, is dankzij inspanningen van burgers sinds enige tijd weer open voor publiek en qua techniek één van de modernste zwembaden van deze tijd geworden. Maar er wordt dus niet alleen gezwommen, zoals de ondernemers zullen merken. Waar de voorstelling over zal gaan, gemaakt in drie dagen door 8 leerlingen tussen 12 en 14 jaar? “Ja dat zeggen we nog niet”, zegt maker Anne van Slageren.

In het kader van het project zwembadverhalen zijn leerlingen van het Zernike College aan de slag gegaan met het maken van een voorstelling in het zwembad Scharlakenhof in Haren. Ze maken de voorstelling onder begeleiding van Dirk Bruinsma (regisseur bij de PeerGrouP), filmmaker Anne van Slageren en productieleider Mirte de Bruine.

“Net als de zomervoorstelling die we in 2016 bij het aangrenzende voormalige buitenbad gaan maken, starten we zonder script. We gaan uit van de talenten en de dynamiek die er uit de groep komen. Uiteraard helpen we ze daarbij. “Maar ik kan al wel zeggen dat het over schaamte gaat, dat er maskers in voorkomen en blauwe slofjes voor aan je voeten.  De bezoeker kan verder zijn badpak thuislaten.”, aldus Anne van Slageren.

Op 19 mei presenteren ze hun werk tijdens een buffetbijeenkomst van de Ondernemend Haren. De ondernemers krijgen in het zwembad niet alleen een theatervoorstelling geserveerd, maar ook hun buffet na afloop kunnen ze aan  de rand van het zwembad gaan genieten. Aanmelden voor de voorstelling en buffetbijeenkomst. Klik hier. Alleen toegankelijk voor leden van Ondernemend Haren en ondernemende introducés.

OH-Zwembadverhalen-2

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: ,

Comments are closed.