Verzilveren van gouden kansen

Geplaatst op: 16 november 2015 door redactie Geen reacties

Verzilveren van gouden kansen

Introductie van Dorpsfonds Haren en Geopark de Hondsrug

Gouden-kansen-Haren

In september 2015 heeft het European Geoparks Network besloten dat de gemeente Haren en een deel van de gemeente Groningen deel uitmaken van Geopark de Hondsrug. Ook is Het Dorpsfonds Haren onlangs van start gegaan. Twee actuele ontwikkelingen die kansen zullen geven voor de ondernemers in de gemeente Haren en Groningen.

Reden voor Ondernemend Haren u uit te nodigen voor een netwerkbijeenkomst op dinsdag 24 november as. in het Postillion in Haren.

Onze omgeving, het Hondsruggebied, heeft een unieke ontstaansgeschiedenis. Geopark de Hondsrug, het eerste Geopark van Nederland, biedt kansen voor ondernemers in de gemeente Haren en Groningen en om het Hondsruggebied te vermarkten. Dat zal zondermeer zorgen voor een toeristische impuls en economische spinn-off voor het gebied.

Het Dorpsfonds zal Haren promoten zodat toeristen naar de hotspots, de bijzondere plekken waar het verhaal van de Hondsrug nog te zien en te beleven is, komen.

Kortom twee kansen, twee merken, die elkaar versterken.

Hoe kunnen we met deze kansen onze (geologische ) geschiedenis verzilveren?

Bent u ondernemer en bent u gevestigd in de gemeente Haren of de gemeente Groningen dan nodigen wij u van harte uit voor deze informatieve bijeenkomst met dinerbuffet.

Aanmelden

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: ,

Comments are closed.