Verslag workshop stressreductie door middel van kinesiologie

Geplaatst op: 13 mei 2013 door redactie Geen reacties

“Bijna magisch, ik wil er meer van weten”.

Aimee Staal van Aimee Staal Makelaardij heeft de workshop kinesiologie van Henk Visser gevolgd op 7 mei 2013. Lees hieronder haar ervaring.

Aimee Staal: Ik vond de workshop indrukwekkend en heel bijzonder om mee te maken. Ik had nog nooit van kinesiologie gehoord, nou ja, ik had er wel van gehoord maar niet echt bewust. Heel boeiend en verrassend om te zien dat je lichaam via spiertesten aangeeft wat voor je werkt. Bijna magisch.

Ik viel voor het woord stressreductie. Sinds ik met mijn eigen bedrijf begonnen ben (red: Aimee Staal Makelaardij) merk ik dat ik af en toe last heb van stress. Mijn dagen zijn niet te plannen. Er gebeuren altijd weer onverwachtse zaken waardoor je in tijdnood kunt komen en helaas niet binnen de termijn die je eigenlijk zou willen, terug kunt bellen. Dat voelt voor mij niet goed en dat gevoel zou ik graag kwijt zijn. Dat is de reden waarom ik ben gekomen.

Madeleine: nu je bent niet de enige ondernemer met stress. Ik heb een aantal ondernemers gebeld die geïnteresseerd waren in deze workshop en een iemand zei heel treffend: ik zou eigenlijk juist moeten gaan maar ik heb het te druk deze week en teveel stress om de tijd hiervoor vrij te maken!

125_button_direct_aanmelden-75Gelukkig is er goed nieuws: er komt nog een herhaling van deze workshop op donderdagavond 27 Juni, weer in De Koepel aan de Parkweg, dus wil je stress kwijtraken en ben je nieuwsgierig wat kinesiologie hierin kan betekenen: schrijf je in www.ondernemendaren/activiteiten.

Aimee: Ik denk er zeker serieus over om Henk (red Henk Visser) te bellen voor een afspraak, want ik wil er graag meer van weten. Deze workshops zijn een goede manier om gebruik te maken van de deskundigheid van ondernemers in Haren. Een mooie en interessante aanvulling op de netwerkontbijten en -diners waar ik veel van heb opgestoken.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , ,

Reageer