Vernieuwde website Ondernemend Haren

Geplaatst op: 25 oktober 2011 door admin

Vanaf vandaag staat de nieuwe website van Ondernemend Haren online! Binnen Ondernemend Haren was al een tijdje het besef dat de website een grondige make over nodig had. Op dit moment bekijkt u het resultaat hiervan.

De nieuwe website is gemaakt door Nmarketing. Als online marketingbureau en lid van Ondernemend Haren was Nmarketing de aangewezen partij om de aanwezigheid van Ondernemend Haren op het internet te vergroten. De site heeft een frisse, eigentijdse uitstraling gekregen.

De belangrijkste verbetering is de presentatiemogelijkheid die alle leden hebben. Op de nieuwe site is een pagina gereserveerd voor ieder lid. Hier kunnen deelnemende bedrijven zichzelf en de eigen activiteiten promoten. Dit is een grote vooruitgang ten opzichte van de vorige website.

De website heeft verder een agenda functie, waarop iedereen kan zien welke activiteiten Ondernemend Haren gepland heeft. Uiteraard kunnen aspirant leden hun interesse in een lidmaatschap via de site kenbaar maken. De website van Ondernemend Haren is een ideaal platform voor leden om zichzelf te presenteren. Heeft u een lidmaatschap en wilt u uw vermelding toevoegen of aanpassen? Of heeft u interesse in een lidmaatschap van Ondernemend Haren. Vul het contactformulier en er wordt contact met u opgenomen.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.