Vakantiegevoel bij Jan Broekman

Geplaatst op: 25 juni 2015 door redactie Geen reacties

OH-Buffet-Spare-Ribs-van-Jan-Broekman-MellenshorstBereid Ondernemend Haren een beursgang voor? Dinsdagavond 23 juni kwamen 56 ondernemers bijeen voor de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Ondernemend Haren. Gastheer Jan Broekman van Buurthuis Mellenshorst was blij verrast door de grote opkomst. Zijn porties spareribs werden schoon opgekluifd.

Na de opening en introductie van nieuwe leden Vos Opmaat Consultancy, Martin Boer ICT, Le Stelle Lunchroom & Delicatessen werden de nieuwe bestuursleden Wendy Berends en Rolf Kromhout van der Meer voorgesteld. De ALV van 17 juni stemde in met hun toetreding tot het bestuur. 

Mede op initiatief van gemeente Haren bereid Eugene van Dijk van Eus Expo Experience een beursgang voor. Voor de promotiedagen van 3 en 4 november in Martini Plaza werd de eerste schetsen getoond van Plein Haren. Een collectieve beursstand van 6 x 10 meter. De interesse werd gepeild en het initiatief zal verder worden uitgewerkt n.a.v. diverse positief kritische vragen van de aanwezigen.

Na deze beurspresentatie konden de deelnemers genieten van de befaamde spareribs van Jan Broekman. Toen als restauranthouder Uncle Sam aan de Vondellaan, nu als beheerder van Buurthuis Mellenshorst te Oosterhaar. Op herhaaldelijk verzoek heeft het buurthuis de spareribs inmiddels op de menukaart staan.

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.