Themabijeenkomst goed bezocht

Geplaatst op: 20 februari 2018 door Linda Goes Geen reacties

De eerste themabijeenkomst van Ondernemend Haren is afgelopen maandag goed bezocht. Martin Schiphorst, van PlasBossinade advocaten uit Groningen, bracht de aanwezigen op informatieve en begrijpbare wijze op de hoogte van de achtergronden en redenen voor de aanscherping van de privacywetgeving. Nog belangrijker: hij deed uit de doeken wat dat voor ondernemers – van groot tot klein – betekent. Veel ondernemers grepen de gelegenheid aan om vragen te stellen over hun eigen specifieke vakgebied.

Voor degenen die het gemist hebben: vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Vanaf die dag bent u verplicht om zorgvuldig, transparant en met een duidelijk doel met persoonsgegevens om te gaan. Bedrijven die zich niet aan de AVG houden, riskeren hoge boetes. Dus voor iedereen met personeel, een eigen website, klantenbestand, of webshop was dit een waardevolle avond.

Met de themabijeenkomsten slaat Ondernemend Haren een nieuwe weg in met activiteiten voor leden. Ze zijn in plaats gekomen van de netwerkbijeenkomsten zoals die in het verleden gegeven werden. De vereniging denkt dat leden inmiddels meer behoefte hebben aan bijeenkomsten waar op informatieve en inspirerende wijze actuele onderwerpen behandeld worden. Onderwerpen die leven bij àlle ondernemers. Gezien de belangstelling uit de zaal is dat bij deze eerste bijeenkomst gelukt.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.