Terugblik ALV 14 maart

Geplaatst op: 4 april 2017 door redactie Geen reacties

14 maart j.l. is de Algemene Ledenvergadering van Ondernemend Haren gehouden in restaurant Astoria aan de Rijksstraatweg. Tijdens de ledenvergadering werden 4 nieuwe bestuursleden gekozen en was er veel aandacht voor de activiteiten die de vereniging in 2017 wil organiseren.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering was er – naast de gebruikelijke agendapunten, zoals de begroting en het verslag van de kascommissie – onder andere aandacht voor een aantal activiteiten die de vereniging onder het motto ‘Ervaar Haren’ gaat organiseren. Henk Visser mocht als initiator van ‘Ervaar Haren’ uitleg geven over de aanstaande Koningsdagen, de Italiaanse dag die de huidige braderie gaat vervangen, Heerlijk Haren, de Kerstmarkt en nog een aantal evenementen.

Ronald Zuidema, het gezicht achter de netwerkbijeenkomsten, kreeg ook het woord. Hij vertelde onder andere over het succes van de bijeenkomsten in de afgelopen jaren en over zijn doel voor de komende periode: het publiekelijk maken van het nut van de bijeenkomsten. Hiervoor heeft hij een aantal initiatieven ontwikkeld zoals een serie portretten van succesvolle leden in Haren de Krant en de oproep tot het delen van succesverhalen op de site. Beide initiatieven worden ondersteund door Ondernemend Haren.

Het eerste gedeelte van de vergadering was voornamelijk een terugblik op 2016. Daarna volgde de verkiezing van de nieuwe bestuursleden. Jos van Stratum werd gekozen tot voorzitter, Gert Bruns en Henk Visser zijn beide bestuurslid geworden en Linda Goes mag zichzelf secretaris van de vereniging noemen.

Als vers gekozen voorzitter presenteerde Jos van Stratum de visie van het bestuur voor 2017. Hij benadrukte hierbij het belang van samenwerken en elkaar wat gunnen. Voor deze kruisbestuiving wil het bestuur zich graag inzetten. Daarnaast riep hij op initiatieven en ideeën vooral te melden bij het bestuur. De creativiteit van de leden wordt van harte gevraagd, het bestuur structureert en faciliteert. Hij sloot af met de woorden: “Jullie mogen op ons rekenen. Mogen wij ook op jullie rekenen?”

De notulen van de Algemene ledenvergadering zijn nu ook voor de leden beschikbaar.

Foto’s: Jurgen Moorlach, Absolute Fotografie

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , ,

Comments are closed.