Sportief dineren bij Hart van Haren

Geplaatst op: 23 maart 2014 door redactie

20140318-OH-Buffet-Hart-van-Haren-150Dinsdag 18 maart verzamelden meer dan 55 ondernemers zich voor een sportief buffet bij Hart van Haren. In samenwerking met Studio Energy en Diëtist Balanza stond deze bijeenkomst in het teken van gezond eten en bewegen.

Een overweldigende opkomst van leden en introducés  voor kennismaking van het netwerk van Ondernemend Haren. Na de introductie en welkom door Ronald Zuidema motiveerde Tineke Beerends de redenen om in beweging te komen. In groepsverband sporten geeft een stok achter de deur, echter het is ook een uitstekende gelegenheid om tijdens het fitnessen te netwerken met je mede sporters.

Om te beoordelen of bepaalde voeding dikmakers zijn, suikers bevatten of speltbrood gezonder is dan bruin brood nam Marian Faber een korte quiz af onder de deelnemers. Feiten en fabels werden zo onderscheiden. Het buffet was door Hart van Haren samengesteld na overleg met Marian Faber. Dus geen mayonaise, ketchup en patat, maar gezonde voeding die bijdragen een een gezonde levensstijl.

Programma 2014

Het netwerkprogramma voor 2014 staat in het teken van: sportief, participeren en samenwerken. Door actief deelnemen aan sportieve uitdagingen ontstaan verhalen om te delen met je netwerk. Dit versterkt de relatie en het vertrouwen om je netwerkrelatie te refereren.

Leden voor Leden

Een aantal leden organiseren voor leden van Ondernemend Haren de volgende workshops.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , ,

Comments are closed.