Sponsorbuffet voor vakschool Hwidiem te Ghana

Geplaatst op: 7 september 2015 door redactie Geen reacties

Bij Postillion Hotel Haren-Groningen wordt op vrijdag 2 oktober een sponsorbuffet georganiseerd voor vakschool Hwidiem te Ghana.

Aanmelden aan via een mail naar drosteffect@live.nl of bel naar 06 29070114

Postillion-Haren-sponsoravond-poster

In 2014 is er een steentje bijgedragen aan de mooie sponsoractie in Haren ten bate van de bouw van een Vakschool in Hwidiem in Ghana. Die Vakschool wordt inmiddels gebouwd! In januari 2015 is een kleine delegatie van stichting TroTro in Ghana geweest omdat door het gemeentebestuur aldaar een officiele startceremonie voor de bouw was georganiseerd. Voor foto’s klik hier. Het geld en alle inspanning komt dus terecht daar waar het wezen moet! Reden ook waarom de Wilde Ganzen dit project zo van harte ondersteunde!

Maurits Verhagen, de oprichter en voorzitter van de stichting TroTro is momenteel in Ghana onder andere om de laatste stand van zaken rondom de bouw te bekijken en dat ook vast te leggen op video en foto. Hij zal op 2 oktober aanstaande in het Postillion Hotel in Haren zijn om over zijn ervaringen te vertellen en de film en foto’s te laten zien. Ook zullen er weer een 8-tal fietsers van fietsclub Ut Tuinhuuske uit Venlo zijn die vorig jaar maar ook dit jaar weer voor de Praktijkschool hebben gefietst. Graag zouden wij je uitnodigen om daar op 2 oktober bij te zijn om er samen met jullie een gezellige avond van te maken.

  • Daarom hebben we samen met het Postillion Hotel Haren wederom een SPONSORDINER georganiseerd waar je voor 15 euro kunt eten (van elke 15 euro gaat net als vorig jaar 5 euro naar het Vakschool-project van TroTro).
  • Voorafgaande aan het sponsordiner zal Yogaschool Karka Speelman een GRATIS TroTro-YOGALES  verzorgen; een yoga-les in Ghanese sferen, die speciaal voor deze gelegenheid is ontwikkeld (zie bijlage). Ook zonder yoga-ervaring ben je welkom!

Wij nodigen jullie van harte uit om bij (een van) beide activiteiten aanwezig te zijn. Ook vrienden, familie en collega’s zijn van harte welkom! Het wordt vast weer een fijn en inspirerend samenzijn.

Zegt het voort!
En meld je van tevoren aan via een mail naar drosteffect@live.nl of bel naar 06 29070114

Andrea Drost, vrijwilliger
werkgroep fondsenwerving stichting TroTro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , ,

Comments are closed.