Sinterklaas intocht met eten en drinken

Geplaatst op: 25 september 2014 door redactie

Beste Horeca Ondernemers,

Sinterklaas-Haren-4Al jaren is de Sinterklaas intocht van Haren een van de drukst bezochte dagen van het jaar in ons schitterende dorp. De organisatie van dit evenement wil tijdens de intocht graag een aantal kraampjes langs de route en op het raadhuis plein die eten en drinken gaan verkopen. Wij denken dat dit sfeerverhogend gaat werken.

We zitten dan te denken aan warme chocolade melk, gluwijn, speculaas, banketleters, etc. etc. We vinden wel dat het aanbod Sinterklaas gerelateerd moet zijn. Graag willen we jullie vragen of jullie het zien zitten zo’n kraampje te bemannen.

De organisatie zal de kosten voor het plaatsen en het huren van de kraampjes op zich nemen en het is de bedoeling dat een ieder die een kraampje bemand verantwoordelijk is voor zijn eigen invulling en aankleding van de kraam.

Om wildgroei te voorkomen zal de organisatie inventariseren hoeveel gegadigden er zijn en zal aan de hand daarvan een planning maken hoeveel kraampjes waar komen te staan. Uiteraard zullen we proberen de kraampjes zo dicht mogelijk bij uw bedrijf te plaatsen.

Ons lijkt dit een mooie manier om je bedrijf te presenteren aan de vele duizenden mensen die op de optocht afkomen en er hopelijk ook nog een paar centen aan over te houden.

Graag uw reactie’s naar pimalbronda@me.com
Namens de Sinterklaas intocht organisatie,

Pim Albronda

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.