Serious NL Doet gaat voor Hart voor Ouderen

Geplaatst op: 14 februari 2017 door redactie Geen reacties

Afgelopen dinsdag, 14 februari, vond de eerste ontbijtbijeenkomst van 2017 van Ondernemend Haren plaats in het buurthuis De Mellenshorst met het thema

Hart-voor-Ouderen

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er een Serious NL Doet in het buurthuis met een marathon om geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Vervoer voor Ouderen.

Ze zijn essentieel voor mensen die mobiel beperkt zijn om hen naar de winkels, de verenigingen, ziekenhuis enzovoort te brengen. Serious NL Doet is een initiatief van het Buurthuis de Mellenshorst, die de faciliteiten beschikbaar stelt en de NOVO die clienten er actief bij betrekt. Haren FM is er de hele tijd bij om live verslag te doen.

Op het marathonprogramma staat o.a. Bingo, Spinning en diverse Artiesten. Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen door leuke prijzen voor de nachtbingo beschikbaar te stellen, een bedrag of diensten te sponsoren, een spinningfiets te ‘huren’ of juist fietsers te sponsoren. Uiteraard wordt dit ook meegenomen in de uitzending van Haren FM. Diverse ondernemers waren enthousiast en hebben meteen een toezegging gedaan. Heb je ook interesse, neem contact op met Jan Broekman beheerder@buurthuisoosterhaar.nl of 050 5345964.

Meer informatie over deze actie is te vinden op facebookpagina Serious Nl Doet Haren

OH-Succes2Onder het genot van het heerlijke (Ekoplaza) ontbijt waren er ook deze keer goede netwerkgesprekken, die ongetwijfeld tot mooie samenwerkingen leiden. Graag horen wij verhalen van mensen die door de netwerkbijeenkomsten tot mooie opdrachten of samenwerkingen gekomen zijn. Voeg jouw verhaal toe!

 

 

Noteer de volgende Ondernemend Haren bijeenkomst in de agenda. Dit is een ledenvergadering waarin ook de nieuwe voorzitter bekend gemaakt wordt. Dinsdag 14 maart 18.15 uur in Astoria.

Foto’s Jurgen Moorlach – Absolute Fotografie

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , , ,

Comments are closed.