Ruiken, voelen, proeven bij Scholma Woonflair

Geplaatst op: 19 februari 2015 door redactie Geen reacties

Op dinsdagmorgen 17 februari kregen 35 Harense ondernemers een inkijk in stijlvol wonen door Scholma Woonflair. Frits en Jannet Scholma presenteerden hun winkel in woninginrichting, tapijten en vloeren. Een winkel met passie voor woontrends en advies, waar je ook terecht kunt voor kunst en schilderijen.

Ondernemend-Haren-Scholma-Woonflair-prijswinnaar

Frits en Jannet Scholma begonnen in 1987 met hun winkel in woonstoffering en woondecoratie. Zij namen het bedrijf over van de vorige eigenaar de fam. Diephuis en zijn gevestigd aan het Raadhuisplein in Haren. Scholma Woonflair is een winkel waar o.a. gordijnen en kussens met de hand worden gemaakt.

“Zo’n tapijt is heerlijk comfortabel, duurzaam en is energie besparend omdat het goed isoleert”.

Frits Scholma hield een pleidooi voor het wollen tapijt en aan de hand van Jannet Scholma werden de ondernemers getest op hun kennis van hun producten. In groepjes moesten 10 materialen worden herkend. Van kokos, sisal tot zijde. Na afloop van de netwerkbijeenkomst was Desiree Celant van Pappilon de terechte winnaar.

De eerstvolgende extra bijeenkomst is op zondag 8 maart. Dan zijn de leden van Ondernemend Haren te gast bij FC Groningen op uitnodiging van Rabobank Kernteam Haren. Klik hier en meld je aan.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , ,

Comments are closed.