Rijden in Ampera bij POUW | Van der Molen

Geplaatst op: 29 oktober 2013 door redactie

Ondernemend-Haren-POUW-VanderMolen-Ampera2
Een Ondernemend Haren netwerkbijeenkomst bij Pouw | Van der Molen op dinsdagmorgen 29 oktober. 35 Harense ondernemers troffen elkaar om het elektrisch rijden te ervaren met een Opel Ampera. De meeste ondernemers gingen die uitdaging aan.

Slechts een enkeling weigerde beleefd vanwege zijn/haar merkvoorkeur. Het elektrisch rijden heeft voor de ondernemer diverse fiscale voordelen met zelfs 0% bijtelling.

Deze ochtend stond in het teken van een kennismaking met de POUW Automotive Group, waar Pouw| Van der Molen een onderdeel van is. Bedrijfsleider Rens Meeuwsen had tegelijkertijd ook een minder leuke mededeling voor de servicegraad van Pouw | Van der Molen. Lees hieronder meer.

20131029_Groei-leden-Ondernemend-Haren

Het zakelijke netwerk van Ondernemend Haren groeit gestaag. Het aantal nieuwe leden van 2013 heeft het aantal van 2013 alweer overtroffen. Ook vanochtend konden zich enkele introducés zich voorstellen aan de leden. Net gestarte ondernemers of ondernemers die woonachtig zijn in Haren, maar bijvoorbeeld als ondernemer gevestigd zijn in een andere plaats.

 

 

Vestiging Haren gaat sluiten

Per 11 november zullen wij de deuren van onze vestiging in Haren sluiten. De hoge eisen die wij stellen aan het kunnen leveren van optimale kwaliteit op het gebied van service en sales, gecombineerd met het huidige economische klimaat, heeft ons doen besluiten om onze activiteiten te centraliseren. Graag verwelkomen wij u daarom bij onze vestigingen Pouw van der Molen in Groningen of Pouw Wander in Assen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten, zal er weinig veranderen; de afstand naar Groningen is immers gering! Mocht de afstand voor u wel een probleem opleveren, dan biedt onze gratis haal- en brengservice wellicht uitkomst! Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen en heten u graag van harte welkom in onze vestiging in Groningen aan de Rostockweg 12.

 Foto’s bijeenkomst

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , ,

Comments are closed.