Opkomst BBQ boven verwachting

Geplaatst op: 7 juli 2017 door redactie Geen reacties

Een BBQ naar ons hart. Dat is toch wel deze – inmiddels traditie – kort voor de vakantie. Dinsdagavond 4 juli ontving Café de Pub 80 leden en introducés van Ondernemend Haren voor de jaarlijkse BBQ. Een BBQ in het teken van netwerken om in een ontspannen sfeer alvast de zomer in te luiden. 

Er was er ééntje die alvast het vuurtje had opgestookt. Martin Boer had speciaal voor zijn collega’s 5kg pulled porc meegenomen. Deze actie is ook een manier van netwerken. Met je hobby en passie je gezicht laten zien. Dat verbind mensen. We willen allemaal graag omzet genereren vanuit opdrachten, en die opdrachten willen we graag ontvangen van anderen uit ons netwerk.

Daarvoor moet je wel wat doen! Je gezicht laten zien! Een gezicht geeft vertrouwen op basis van een relaties en de relatie mag je vanavond hier aangaan. Als je energie steekt in een relatie en/of problemen voor die persoon win je vertrouwen en komt een nieuw netwerk binnen je bereik. En voor dat je het weet creëer je zou waarde en haal je succes.

Veel zakelijke dienstverleners en winkeliers hebben genoten van de BBQ. In totaal een kleine 80 ondernemers lieten de pulled porc en zich heerlijk smaken.

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.