Open Coffee van Haren. Kom je ook?

Geplaatst op: 8 januari 2014 door redactie Geen reacties

Ondernemend-Haren open coffee

Wat is Open Coffee Haren?

Desiree Boerema van iDees online heeft het initiatief genomen om Open Coffee Haren op te starten. Tijdens de Open Coffee ontmoeten ZZP’ers en Ondernemer elkaar om te netwerken en elkaar te leren kennen. Ook voor een ieder die ondernemend is. Het is niet verplicht om ondernemer te zijn.

Tip: word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het (elke maand) weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken wie we kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

Blijft op de hoogte

Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg via Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Op 16 januari 2014 zal de eerste Open Coffee van Haren zijn in de Mellenshorst. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen.

Op deze eerste bijeenkomst zal er (eenmalig) een opening zijn waarin o.a. Open Coffee Haren en haar partners zich zullen voorstellen.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.