Ook gratis boekenweekgeschenk bij webwinkel www.Boomker.nl

Geplaatst op: 18 maart 2013 door redactie Geen reacties

Deze week (18 maart tot 23 maart) is het Boekenweek.

Oriënteert u zich vooral op Internet, en dan natuurlijk bij www.boomker.nl Want doordat Boomker.nl geen verzendkosten berekent, zijn wij goedkoper dan Bol.com. En daar komt nog bij: bestellen gaat heel gemakkelijk. U kunt zelf kiezen of u wilt afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen. Zonder extra kosten dus en … u krijgt er het Boekenweekgeschenk bij: De verrekijker (Kees van Kooten).

De afgelopen maanden hebben Hareners voor hun boekenaanschaf minder bij landelijke webshops gewinkeld, maar gewoon bij de webshop van de Harense boekhandel Boomker boeken+ (www.boomker.nl). Vooral sinds Boomker adverteert met de sponsoractie voor de Mikkelhorst – van elke bestelling via Boomker gaat een euro naar de ecologische zorgboerderij de Mikkelhorst – blijken er meer Hareners voor dit kanaal te kiezen.

Marius van der Pas (eigenaar van Boomker boeken+) stelt dat deze trend al enigszins waarneembaar was in het afgelopen jaar. Boomker is lid van de coöperatie Libris, die een zeer professionele website gemaakt heeft voor zijn leden, die kan concurreren met de landelijke websites. Daar komt bij dat Boomker boeken+ geen bezorgkosten berekent. Niet voor bestellingen die men in de boekhandel ophaalt, maar ook niet voor de bestellingen, die thuis bezorgd worden. Daarmee is www.Boomker.nl goedkoper dan bijvoorbeeld Bol.com. Maar het belangrijkste voordeel voor Hareners is wel dat de service niet van een helpdesk uit de Randstad komt, maar gewoon van de eigen boekhandel om de hoek. Marius van der Pas: “ik zie tegenwoordig ook dat oudere mensen, die slecht ter been zijn de bestelling gewoon thuis laten bezorgen. Blijkbaar voorzien we voor ouderen in een behoefte”.

Bestel nu onze favorieten:

Contactgegevens

Zie profielpagina Boomker boeken+

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , ,

Reageer