Ondernemers welbespraakt door wijnproeverij

Geplaatst op: 27 november 2013 door redactie Geen reacties

OH-Buffet-Postillion-Wijnproeverij-Mitra-Haren- abb-150Ontmoeten, proeven en netwerken op dinsdagavond met 56 ondernemers in het Postillion Hotel Haren Groningen met een wijnproeverij van Mitra Drankenspeciaalzaak Haren. Onder het genot van enkele rode en witte wijnen waren de ondernemers al snel welbespraakt.

Reactie van een introducé:

“Bedankt voor de gastvrijheid op de Ondernemend Haren avond. Ik heb de avond als zeer geslaagd ervaren!”

Tierra Alta Wijnen

HarenPromotie-bestelling-plaatsen-naar-webshop-blauw-50De geproefde Tierra Alta wijnen kunt u zelf opdrinken of geven als (kerst)relatiegeschenk. Mitra Drankenspeciaalzaak pakt ze graag voor u in, in bijvoorbeeld een wijntas, wijnkist of wijndoos. Heeft één of meerdere van de geproefde wijnen uw voorkeur. Klik en bestel via de website. Daarna nemen wij contact met u op voor afhaling.

Red het dak kerstpakketten

HarenPromotie-bestelling-plaatsen-naar-webshop-blauw-50Ruim 2 jaar geleden is De Mikkelhorst met de Landwinkel formule begonnen. Deze en andere streekproducten worden door ons verkocht voor dekking van de kosten van de Zorgboerderij. In onze webshop treft u onze samengestelde kerstpakketten of relatiegeschenken. De opbrengst van de verkopen komt geheel ten goede voor “Red het dak” van De Mikkelhorst. Klik en bestel uw kerstpakketten voor hun dak!

Mogelijk gemaakt door

Het warm en koud buffet met koffie & brainsnacks werd aangeboden door Denise Huver van Postillion Hotel Haren Groningen. De wijnproeverij werd verzorgd door AnneBart Bolt van HL Dranken in samenwerking met André Wijnalda van Mitra Drankenspeciaalzaak Haren. De kaas en worst werd aangeboden door Zorgboerderij De Mikkelhorst in het kader van “Red het dak”.

Foto’s door Ewoud Zwarts

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , , , , , , ,

Reageer