Netwerkavond vol actie en humor

Geplaatst op: 12 maart 2019 door Linda Goes Geen reacties

Maandag 11 maart waren de leden van Ondernemend Haren te gast bij herenmodezaak Flashman aan de Rijksstraatweg in Haren voor de eerste netwerkavond van 2019. Zij kregen onder leiding van Jan Derk Sluurman tips en trucs over… netwerken! Theatergroep Twister zorgde voor actie en humor. Zij hielden de leden letterlijk in beweging en zorgden ervoor dat de beste netwerktips levendig werden uitgebeeld.

netwerkavonden ondernemend haren

Secretaris Linda hield namens het bestuur een kort inleidend toespraakje. Zij introduceerde onder andere Jan Derk Sluurman die voortaan de netwerkavonden van Ondernemend Haren organiseert. Daarnaast verwees ze kort naar Germen Olivier en inkomend (maar nog niet officieel geïnstalleerd) voorzitter Henk Broekema die als nieuwe bestuursleden aanwezig waren.

Voorafgaand aan het eigenlijke programma werden er soep en broodjes geserveerd. Kersvers bestuurslid – en eigenaar van Flashman – Germen Olivier zorgde als gastheer voor de drankjes. Hij vertelde kort aan de leden wat over zijn zaak en de visie die hem en zijn vrouw Irene voor ogen staat. Na afloop van het ‘officiële’ programma was er nog tijd voor een praatje en een drankje.

Al met al was de eerste netwerkavond van 2019 een ongedwongen en spontane avond waarbij toch meerdere visitekaartjes van hand wisselden. Kortom, een avond die smaakt naar meer.

De volgende ledenbijeenkomst is een thema-avond op dinsdag 9 april. Zet ‘m vast in de agenda!

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.