MKB ondernemersavond ‘WEconomy’

Geplaatst op: 20 oktober 2016 door redactie Geen reacties

mkb-noord-banner
In november staat de 24ste MKB Ondernemersavond op de planning. Het thema van deze avond is: nieuwe verdienmodellen in veranderende tijden.

‘WEconomy: van oude economie naar nieuwe verdienmodellen…’

De omgeving en economie veranderen, nieuwe verdienmodellen zijn noodzakelijk voor behoud en groei, samenwerking wordt daarbij veel belangrijker en we krijgen te maken met de opkomst ‘WEconomy’. Hoe geef je als ondernemer hier invulling aan, ben je je bewust van nieuwe tijden en nieuwe uitdagingen en hoe ga je daar mee om? Hoe verbinden we oude en nieuwe economie met elkaar? 

Jan Jonker- Hoogleraar Duurzaam ondernemen  Radboud Universiteit Nijmegen

jan-jonkerJan Jonker is hoogleraar Duurzaam ondernemen aan de  Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is een bevlogen spreker met  een innovatieve visie op duurzaam ondernemen. Het verbinden  van strategie, nieuwe business modellen en transitie staan voor  hem centraal. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar nieuwe  businessmodellen en hij betoogt dat we in een veranderende  samenleving op zoek moeten naar andere verdienmodellen. In  zijn ogen is de kern van de nieuwe business modellen om samen  waarde te organiseren en opbrengsten te delen. Het gaat niet  alleen om geld, maar ook om andere waarden. Volgens Jonker  moet er gezocht worden naar andere manieren om geld te  (blijven) verdienen. Zijn lezing geeft inspiratie voor een alternatief  voor de gebruikelijke business modellen.

Doel van de avond
Ondernemers inspireren op het thema nieuwe verdienmodellen en mogelijk richting geven en verder helpen. Na de lezing van Jan Jonker komen er een aantal regionale ondernemers die hun kijk op de veranderingen geven en de discussie hierover aangaan. 

Programma
18:00 uur     Inloop met eenvoudig broodjes buffet
18:45 uur     Opening met Wethouder Joost van Keulen
19:00 uur     Presentatie Groningen Airport Eelde door directeur (CEO) Marco v.d. Kreeke
19:15 uur      Lezing Jan Jonker
20:00 uur    Pitches ondernemers
20:15 uur     Dialoog met zaal en Jan Jonker/ondernemers van de pitches
20.45 uur     Borrel
22:00 uur    Einde 

Locatie & Catering
De MKB Ondernemersavond vindt plaats op Groningen Airport Eelde, aan de Machlaan 14A in Eelde.
Naast een eenvoudig broodjesbuffet ontvangt u bij binnenkomst 3 consumptiemunten, eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening.

aanmelden

 

 

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.