MKB-Noord Partner

mkb-noord-lokaal-partner-ondernemend-haren-725

Als lokale ondernemersvereniging is Ondernemend Haren als lokaal partner verbonden aan MKB-Noord met een Lokaal Partnerschap. Hierdoor kan Ondernemend Haren rekenen op inhoudelijke support met als doel de belangenbehartiging van ondernemers in de regio te versterken en moderniseren. Het Lokaal Partnerschap is het best te omschrijven aan de hand van de volgende vier uitgangspunten:

  • Delen
  • Ondersteunen
  • Verbinden
  • Versterken

Voordelen voor leden van Ondernemend Haren zijn:

Retail Academy

In een reeks van vier bijeenkomsten worden ondernemers bij elkaar gebracht zodat zij met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen.

Week van de Ondernemer

Leden en bestuurders van Lokale Partners van MKB-Nederland kunnen gratis naar de Week van de Ondernemer in Groningen – het grootste ondernemersevent van het Noorden (t.w.v. €200,-).

Noordelijk Ondernemersoverleg

Vier keer per jaar organiseren wij inspirerende bijeenkomsten waarbij wij netwerken en belangenbehartiging met elkaar verenigen. We pakken steeds een thema dat relevant is voor ondernemers en ondernemersverenigingen en geven bestuurders van Lokale Partners graag een podium om hun ervaring te delen. Kennis en ervaring uitwisselen en inspireren – dat is het doel van het Noordelijk Ondernemersoverleg

Verdiepingsavonden

Eens per jaar organiseren we een verdiepingsavond die gaat over iets anders dan belangenbehartiging. Naast de lobby krijgen besturen immers ook te maken met andere uitdagingen.

Netwerkbijeenkomsten /Activiteitenkalender

De MKB-Noord Activiteitenkalender is gevuld met tientallen inspirerende bijeenkomsten, met als voornaamste doel het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit doen we aan de hand van een divers aanbod.

 

mkb-nederland-noord-folder-lokaal-partnerschap

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn