Mini Work-Out bij Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein

Geplaatst op: 25 oktober 2016 door redactie Geen reacties

Dagelijks staat de cliënt centraal. Echter op deze dinsdagochtend draaide het om de leefstijl van de ondernemer tijdens het netwerkontbijt van Ondernemend Haren.

Ooit, 27 jaar geleden, begon Ina Panneman als vrije vogel haar beroep als fysiotherapeute uit te oefenen. Nu is ze de trotse gastheer namens het 10-koppig team van Fysiotherapie Centrum Raadhuisplein. Een bedrijfstak die volop in beweging is en die vanuit de relatie meer naar buiten treedt om toegankelijker te zijn. Met het team van specialisten zorgen ze ervoor dat je die behandeling krijgt die het beste bij je past.

Tegenwoordig hoort daar ook een gezonde leefstijl bij. Serge Smits als Beweeg en Leefstijlcoach zorgt daarvoor. Samen met het specialisten team helpt hij mensen om een gezondere leefstijl aan te leren en streeft hij naar gedragsverandering van mensen om beter in balans te zijn. Door bewustwording te creëren en te helpen voor voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende rust. Tenslotte is een gezonde leefstijl goed voor de ondernemers, want het verminderd stress, wat leid tot minder ziekteverzuim en burn-out van medewerkers.

Tijdens het ontbijt en tussen de presentaties en de mini work-out door was er voldoende tijd om te werken aan meerdere contacten voor het uitbreiden van ieders netwerk.

Foto’s door Jurgen Moorlach van Absolute Fotografie

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.